Evidences
Gezondheidseducatie: een staat van Totaal Welzijn

Het werkt op mijn systeem!

Begrijp de disfuncties van onze 13 systemen, hun oorsprong en hun functie om de genezing van hun stoornissen en ziekten te vergemakkelijken

De essentiële dingen die je dient te weten om te begrijpen hoe en waarom onze ongemakken en ziekten ons uitnodigen om te evolueren door het begrijpen van de functie van de 13 lichaamssystemen en hun respectievelijke organen.

Organes et systèmes

Doelstellingen:

  • Leer samenwerken met het evolutionaire proces van de ongemakken en ziekten van de 13 systemen om hun genezing te vergemakkelijken, terugval, synchroniciteit, verergeringen en nawerkingen te voorkomen
  • Word een goede metgezel voor je lichaam en leer hoe je je doelen op elk gebied van het leven kunt bereiken door ermee samen te werken (door het te kennen, ernaar te luisteren, ervan te houden, enz.) door naar je biologie te luisteren
  • Om het bewustzijn te vergroten en de spontane genezingsprocessen van het lichaam te benadrukken die we door onwetendheid vaak associëren met wonderen
  • Leer praktische hulpmiddelen te gebruiken om voor je gezondheid te zorgen en te streven naar een optimaal welzijn op spiritueel, sociaal, mentaal, emotioneel, energetisch en fysiek niveau.

De constructie en het functioneren van ons lichaam is oneindig veel geavanceerder dan welke bestaande technologie dan ook. Dus waarom beginnen deze systemen en hun organen plotseling te snel of te traag te functioneren?

We worden niet per ongeluk ziek; onze hersenen creëren ziekten en ongelukken wanneer we ze nodig hebben om ons te helpen ons spirituele, sociale, mentale, emotionele, energetische en fysieke welzijn in onze verschillende omgevingen te vergroten.

Een acteur worden van je gezondheid bestaat uit het in werkwoorden en woorden omzetten van wat onze hersenen uitdrukken via onze anatomie-fysiologie. Dankzij basiskennis op het gebied van biomedische ontcijfering kunnen we leren ziekten te voorkomen, genezing te vergemakkelijken, herhaling en synchroniciteit van ziekten voorkomen. Maar meer nog, we kunnen begrijpen hoe we kunnen evolueren en een beter leven voor onszelf creëren.

Programma van het seminarie “Het werkt op mijn systeem”

“Het 'anatomische-handschrift' van onze 13 systemen”, een minutieuze grafische diagnose van de 13 systemen om het bewustzijn van het lichaam te evalueren.

Dankzij een handgetekende tekening van elk van onze 13 systemen, een soort symbolische scanner van ons lichaam, stellen we een gezondheidsbeoordeling op (fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel).

Een goede metgezel voor jezelf zijn, dat wil zeggen jezelf kennen, naar jezelf luisteren, van jezelf houden en jezelf respecteren, houdt in dat je een goede metgezel voor je lichaam bent.

Op basis van de discrepanties tussen wat je vertegenwoordigt en de anatomische fysiologische realiteit van je systemen:

  • Evalueer en verbeter je de relatie met je lichaam om natuurlijke genezingsprocessen te vergemakkelijken.
  • Verdiep je in de manier waarop je je de wereld voorstelt en ermee omgaat.

Fundamentele biomedische decoderingstheorie van onze 13 systemen

Door onze anatomie-fysiologie (naam, functie, betekenis en wijsheid van elk systeem, hun organen en hun biologische kwalen) in werkwoorden en woorden om te zetten, zullen we ontdekken hoe het mogelijk is om pijnlijke gevoelens, onvermogens, beperkende overtuigingen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen om onze staat van welzijn te herstellen.

Door de anatomie-fysiologie van ziekten in werkwoorden en woorden om te zetten, zullen we begrijpen hoe het mogelijk is om specifiek onderzoek uit te voeren in onze persoonlijke ervaring (biografie), die van onze ouders en voorouders, om de evolutionaire betekenis en richting van de volledige zelfrealisatie te vinden.

Voer je gezondheidscheck uit volgens de MSC®- definitie

Gezondheid is niet de afwezigheid van ziekte of gebrek, het is een staat van totaal welzijn die een staat van optimaal welzijn impliceert op spiritueel, sociaal, mentaal, emotioneel, energetisch en uiteindelijk fysiek niveau. (aan de hand van de 8 rijken).

Met behulp van een vragenlijst leer je hoe je onafhankelijke en dynamische gezondheidsbeoordelingen op deze verschillende niveaus kunt uitvoeren en hoe je je staat van optimaal welzijn op een specifieke manier kunt verbeteren.

Onze ongemakken en ziekten op verschillende niveaus (spiritueel, psychologisch, functioneel en organisch) onthullen zich aan onszelf.

Stress, een drijfveer van wijsheid, vertrouwen in jezelf en je lichaam

Wanneer we worden geremd in actie in een potentieel dodelijke conflictsituatie, veroorzaakt ons pre-frontale brein, dat er niet in slaagt ons aan de situatie te laten ontsnappen, de veronderstelde vijand te bevechten of een oplossing te vinden om deze te overstijgen, een specifieke staat van stress.

Afhankelijk van de mate van ervaren stress kunnen de hersenen ervoor kiezen om op biologisch niveau te handelen en een specifiek ongemak of ziekte in een specifiek deel van het lichaam te veroorzaken, om ons te helpen anders te handelen en het conflict om te zetten in een kans op nieuw leven.

Dankzij het nieuwste neurowetenschappelijk onderzoek zullen we leren onze interne stresssignalen te vertalen om te ontdekken hoe we onze conflictsituatie kunnen beheersen en genezing kunnen  vergemakkelijken en ziekte voorkomen.

We zullen ontdekken hoe we van onze stresstoestanden de kostbare stem kunnen maken van onze verborgen intelligentie, die voortkomt uit onze pre-frontale hersengebieden en ons uitnodigt tot meer openheid, flexibiliteit, nuance, mondiale visie, relativiteit, creativiteit, rationaliteit, altruïsme…

Spiraal van de evolutie door de 8 koninkrijken van het leven. 

Door middel van een geleide geluidsmeditatie zullen we de spiraal van de evolutie van de schepping bewandelen, we zullen de rode draad volgen die de takken van de evolutie verbindt, van de oerknal via de astrale, minerale, micro-myco-bacteriële-virale, myceliale, plant, dier, mens tot de takken van onze stamboom.

Elke reis naar het hart van de spiraal van de evolutie van de schepping doet de betekenis van ons leven herleven, maakt ons bewust van wie we zijn en onze unieke plek, stimuleert onze creatieve kracht en zorgt ervoor dat we op een unieke manier willen deelnemen aan de evolutie van het universum ten behoeve van iedereen.

Deze bemiddeling stelt ons in staat om in communicatie te gaan met de 8 koninkrijken van het leven om ons op een concrete manier te laten begeleiden en inspireren vanuit hun geheugen aanwezig in het DNA van ons lichaam.

Het helpt ons om van onze biologische en genetische hulpbronnen onze primaire bron van ondersteuning en zorg te maken, en stelt ons in staat vertrouwen te hebben in de genezende en regeneratieve hulpbronnen van ons lichaam.

Voor wie?

Deze biomedische cursus van ontcijfering staat open voor iedereen en is bedoeld om voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te zijn.

Dit seminarie is voor jou als je:

  • Een andere zorghouding wil aannemen bij ziekte, pijn, spanning en werk samen met uw lichaam.
  • Wil begrijpen hoe je de ziekte van de 13 systemen kunt gebruiken als gids die je helpt te evolueren en je essentiële verlangens en dromen te vinden.
  • Wenst te beschikken over basiskennis in biomedische ontcijfering om onafhankelijk voor je  gezondheidstoestand te zorgen, waar en onder welke omstandigheid dan ook.
  • Je kinderen wenst te helpen om voor hun gezondheid te zorgen, waar ze ook zijn (vakantiekampen, ziekenhuisopnames, enz. We zijn niet altijd bij hen).

Deze workshop vervangt geen consult bij een arts of andere zorgverlener en kan op geen enkele wijze een medische of chirurgische behandeling vervangen.

Deze workshop biedt informatie waardoor iedereen zich bewust kan worden van het individu als geheel, om alle wetenschappelijke benaderingen te verenigen om licht te werpen op kwalen.

Het is geenszins bedoeld als handleiding voor zelfmedicatie.

Komende data

Workshop

Het werkt op mijn systeem!

Voor wie?

Toegankelijk voor iedereen

Geen voorkennis vereist

Animators

Eduard Van den Bogaert

Datum

5, 6, 7 april 2024

Uren

9.30 u – 18.00 u
Laatste dag 9.00 u – 17.00 u

Waar

Aquarius Centre

Venuslei 10

2950 Kapellen

Prijs

370€ indien betaald 20 dagen voor, 440€ na (incl. BTW).

Gelieve de betaling als volgt over te maken:

Account: SPRL Evidences
IBAN: BE39 7512 0749 0619
BIC: AXABBE22
Banque: AXA

Met de woorden "13 systemen", uw naam en de datum van de activiteit.

De datum van reservering valideert het voorkeurstarief. Geen terugbetaling 5 dagen voor het seminar, behalve in het geval van een gecertificeerde ziekte, een familiebegrafenis of de mogelijkheid van uitstel om een GELDIGE reden.

Accommodatie

Thee, koffie en water inbegrepen.

Gelieve zelf lunch te voorzien!

Catering

Voor wie van verder komt zijn er verschillende B&B's of hotels in de nabije buurt.

Online registratie voor de workshop

Gelieve de onderstaande velden in te vullen (* [Verplicht]):

Vul indien mogelijk alle velden in, zodat we je aanvraag zo efficiënt mogelijk kunnen verwerken.

Voer een naam in
Voer een adres in
Postcode invoeren
Voer een stad in
Een keuze maken
Een keuze maken
Voer een e-mail in
Voer een telefoonnummer in

Keuze*:

Een keuze maken

Op de hoogte blijven van andere data of locaties

Faire un choix

Opmerking over de bescherming van gegevens

In overeenstemming met de R.G.P.D.De site bewaart en verwerkt uw persoonlijke gegevens enkel met het oog op de verwerking van uw aanvraag tot inschrijving voor het seminarie over bio-medische decodering van ziekten.

Deze gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.

U wilt ook organiseren of elders aan deze workshop deelnemen?

Klik op deze link: Organiseren van activiteiten

Newsletter

Ik abonneer me op de nieuwsbrief: Nieuws, artikels & video's
Geef uw

Ontvangen: in het Nl
Ontvangen: in het Fr en het Nl