ActiviteitenHet genezend verlangen in al zijn gedaanten

Het aanvullende seminar dat je leven verandert

Het genezend verlangen in al zijn gedaanten

In de natuurlijke warmwaterbronnen van
Montegrotto - Italië – La Dolce Vita in Veneto

Met Eduard en judith van den bogaert

Dankzij de neurowetenschappen kennen we de weldoende effecten van vreugde en plezier. Ze vormen de primaire brandstof voor onze hersenen om een goede gezondheid in stand te houden op lichamelijk, energetisch, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel vlak.

Hartenwensen voeden ons brein en houden ons in leven

Onze HARTENWENSEN zijn datgene wat ons elke ochtend opnieuw zin geeft om op te staan, en wanneer we aan het eind van de dag ons hart hebben gevolgd, onze verlangens gerealiseerd, gaan we met een gevoel van voldoening naar bed, een herstellende nachtrust tegemoet.

Soms lijken onze hartenwensen echter steevast in het water te vallen, of houden we eenvoudigweg op verlangens te koesteren, zakken we weg in een bad van wanhoop en depressie. Waarom wachten tot levensbedreigende alarmsignalen de kop op steken, als we in plaats daarvan op zoek kunnen gaan naar manieren om voluit in het leven te staan, ons hart te volgen, en het pad naar zelfverwerkelijking in te slaan?

Slagen we er niet in onze hartenwensen te realiseren, of denken we er geen (meer) te hebben, dan zijn er karmische, transgenerationele, perinatale, opvoedkundige, religieuze en andere (f)actoren in het onderbewuste die dat verlangen onderdrukken.

Maak daarom vandaag nog een keuze. Neem een sprong in het diepe en laat de 37° van dit thermale water je hart verwarmen, de rijgdraden van je onderbewuste keurslijf losweken en je geleiden naar de vreugde die het met zich meebrengt om voluit voor het leven te gaan. Ontdek jouw (kleine en grote) hartenwensen, omarm ze en begeef je (terug) op weg naar jouw levenspad.

In de theoretische sessies maken we kennis met diverse manieren om te luisteren naar onze hartenwensen en de manier waarop dit een impact heeft op onze biologie. De neurowetenschappen schenken ons een beter inzicht in hoe we onze hersenen kunnen (her)programmeren en (her)vormen tijdens onze dagdagelijkse bezigheden en de moed leren opbrengen om gevolg te geven aan datgene wat ons goed doet.

Onze hersenen zijn van nature eerder geneigd negatieve ervaringen te blijven herkauwen in plaats van te genieten van de leuke ervaringen. Ze zijn te allen tijde bedacht op het ergste en schakelen in een oogwenk door naar ‘ontwijkingsmodus’. Ze beschouwen het optimale scenario echter niet langer als een mogelijkheid en zien het automatisch over het hoofd wanneer het zich aandient.

We gaan ook in op de epigenetica, die aangeeft hoe we ons DNA kunnen beïnvloeden en ons inherente regeneratievermogen aanzwengelen. Zo kunnen we evolueren naar een meer verlicht meesterschap over onszelf en tegelijk een positieve impuls geven aan de maatschappij en de verschillende rijken der levende wezens.

Tijdens de praktijkoefeningen maken we onze innerlijke (veer)kracht wakker. We leggen contact met onze inwendige levensbronnen, ons vermogen om welzijn en sereniteit te ervaren. Dit stelt ons in staat om met de ups en downs van het leven om te gaan en voor onszelf een leven te scheppen waarin we ons volledig kunnen vinden.

Een combinatie van warm water, regressie-oefeningen en muzikale geluidsgolven onder water, brengt ons in een gewijzigde bewustzijnsstaat. Sessie na sessie schakelen onze hersenen steeds meer over op positieve modus en komen we in een staat van welbevinden en regeneratie.

Waarom een seminar in thermale baden?

Het hoeft inmiddels geen betoog meer dat een taalbad de snelste manier is om een vreemde taal te leren. Hetzelfde geldt als we (opnieuw) vreugde en plezier willen leren ervaren. Dit 3-daagse genotbad in Hotel Olympia is geen overbodige luxe. Het is een aanzet tot meer welzijn, een investering in een vorm van ziekteverzekering, een kans om epigenetisch iets in gang te zetten dat blijvende effecten zal genereren.

Voor wie?  Voor iedereen die

  • Het gevoel zat is voortdurend achter de tijd of het leven aan te hollen en niet voldoende voor zichzelf te zorgen.
  • Actief op zoek is naar zijn/haar ware potentieel, naar een betere versie van zichzelf.
  • De behoefte voelt zijn/haar leven nieuw leven in te blazen en de plannen te realiseren die hem/haar na aan het hart liggen.
  • Meer in harmonie wil zijn met zichzelf en het leven rondom zich.
  • In zijn/haar kindertijd het gevoel had een gebrek te hebben aan aandacht, tederheid, ..., en deze wonde wenst te helen middels een liefdevolle daad jegens zichzelf.

Waarom het begin van de winter?

De winter is bij uitstek de periode om voeling te krijgen met de emotionele kilte die ons hart en lichaam doet bevriezen of verstijven. Pijnlijke gebeurtenissen onderbreken de stroom van levensenergie en zetten de deur wagenwijd voor de ijzige bries van de dood. Het thermale water warmt ons op tot in het merg van onze botten en helpt ons opnieuw voeling te krijgen met het vuur van onze levensenergie. Het is dan ook een uniek moment om ons te bevrijden van het menselijk lijden dat onze levenslust bevroor, om “ja!” te zeggen aan onze hartenwensen, om ons hele wezen te laten schitteren.

Komende data

Activiteit

Het genezend verlangen in al zijn gedaanten

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor Iedereen

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor iedereen

Workshop voor volwassenen en speciale workshops voor kinderen en jonge tieners (5 tot 15 jaar) (10 plaatsen beschikbaar voor kinderen die kunnen zwemmen - als ze geen agent met bh's hebben, neem contact met ons op).

Belangrijk : Jongeren ouder dan 15 jaar kunnen zich naar eigen goeddunken aansluiten bij de groep volwassenen (theorie en zwembad).

Animators

Eduard & Judith Van den Bogaert

Wanneer

15, 16, 17 Januari 2020

Uren

Van 9u30 tot 20u00

Het seminarie begint op 15 january 2020 om precies 9.30 uur (welkom om 9.00 uur) en eindigt op 17 january 2020 om 18.00 uur.

9h30 -11h15 theorie, 11h30 -13h15 zwembad, 15h45 - 17h45 theorie, 18h 19h40 zwembad

Plaats

Hotel Olympia****
www.hoteltermeolimpia.com
Montegrotto - Padova - Italië - Dolce Vita Veneziana

Rmq: Het verblijf moet direct bij het hotel worden betaald

U kunt uw kamers direct in het hotel boeken door te bellen naar +39 (0)49.795.011 of per e-mail: info@hoteltermeolimpia.com of op het privé-nummer van Sonia (in Italië): +39 33.95.95.95.25.56.59

Om te weten:

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van de groep "Van den Bogaert" is het essentieel om via het Olympia hotel zelf te boeken (gebruik geen platformen).

Toeg.

Bekijk de informatie

Kostprijs

Prijs vóór 20 december 2019: €380 (inclusief BTW)

Tarief na: 450 € (inclusief BTW)


Om de betaling te doen :

Rekening : SPRL Evidences
IBAN : BE39 7512 0749 0619
BIC : AXABBE22
Banque : AXA


Met vermelding "Genezend" en uw naam en de datum van het seminarie.

Uw reservering is pas geldig na betaling van een aanbetaling van 150€ per volwassene en 50€ per kind of tiener (van 5 tot 15 jaar). Bij annulering binnen 3 weken voor het seminarie (behalve in het ziekenhuis of bij overlijden) wordt het niet terugbetaald.

Tarief voor zwembadescorte

50 € per dag en per volwassene voor personen die een andere persoon vergezellen na het theoretische seminarie (beperkt aantal).

Tarief pension / halfpension

Halfpension wordt berekend op basis van 74 €.

Rmq: Geen eenpersoonskamertoeslag

Ter informatie: het halfpension is in de prijs inbegrepen
- De kamer
- Een gevarieerd ontbijt (fruit, gebak, kaas, kaas, delicatessen, etc.)
- Diner (twee voorgerechten - hoofdgerecht - dessert)
- Onbeperkte toegang tot de thermale baden, badjassen en twee inhalatiebehandelingen, 10% op schoonheidsbehandelingen.

Rmq: De maaltijden zijn stevig. Plan een budget voor de lunch (buffet 10€).

Toegang tot de zwembaden

Opgemerkt dient te worden dat de toegang tot de zwembaden voor personen die in het hotel verblijven, inbegrepen is (anders kost dit + 15 euro).

Info in het Nederlands

Tel: +32 (0) 2 374 77 70 (maandag: 14u – 17u / woensdag: 10u – 17u30 / vrijdag: 9u – 13u) (voorlopig enkel in het Frans)

Email: secretariat@evidences.be (ook in het Nederlands)

Aanvullende informatie

Tel : +32 (0)2 374 77 70 (Maandag : 14u - 17u / Woensdag : 10u - 13u / 14u - 17u / Vrijdag : 10u - 13u)

Email : secretariat@evidences.be

Online registratie voor de workshop

Gelieve de onderstaande velden in te vullen ( * [Verplicht] ) :

Naam *

 

Voornaam

 

Adres

 

Postcode / Stad

 
 

U bent ? *

 

E-mail *

 

Telefoonnummer

 

Keuze *

 

15, 16, 17 January 2020 Montegrotto - Padova - Italië

Aantal personen *

 

Uw bericht :

 

 

 

 

   

 

Na registratie, wordt u gecontacteerd via e-mail

Opmerking over de bescherming van gegevens

Evidences wenst uw persoonlijke levenssfeer alsook die van ieder ander bezoeker te beschermen en doet dit door de wettelijke bepalingen en andere inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer na te leven. Wij behandelen deze gegevens met de grootste discretie uit respect voor je persoonlijke levenssfeer en sturen ze niet door aan derden (wet van 8 december 1992 en 11 december 1998).

U wilt ook organiseren of elders aan deze workshop deelnemen ?

Klik op deze link : Organiseren van activiteiten

 

| Contact Evidences : Contact Evidences |